Padel & Events

Welness

In bijna al onze aangeboden tophotels is er een Welness centrum aanwezig, zo niet dan kunnen wij in overleg een Welness op locatie aanbieden, mogelijkheden te over !

Welness

Na het padellen naar de wellness gaan kan verschillende voordelen bieden voor het lichaam en de geest, waaronder:

  1. Ontspanning van spieren: Padel is een intensieve sport die kan leiden tot vermoeide en stramme spieren. Het gebruik van sauna’s, warme baden en massagebehandelingen in de wellness kan helpen om de spieren te ontspannen en te herstellen na een intensieve wedstrijd.

  2. Verlichting van pijn en spanning: Door de fysieke belasting tijdens het padellen kan het lichaam pijn en spanning opbouwen. Wellnessactiviteiten zoals massage en acupunctuur kunnen helpen om deze spanning te verminderen en pijn te verlichten.

  3. Verbeterde circulatie: Padel is een sport die vraagt om een goede bloedcirculatie en zuurstoftoevoer naar de spieren. Door gebruik te maken van de verschillende faciliteiten in de wellness, zoals de sauna en de stoomcabine, kan de bloedcirculatie worden verbeterd en de zuurstoftoevoer worden verhoogd.

  4. Stressvermindering: Padel kan soms stressvol zijn, vooral als er competitie bij komt kijken. De wellness biedt een ontspannende omgeving waarin je stress kunt verminderen door bijvoorbeeld te mediteren of te genieten van een rustgevende massage.

Kortom, een bezoek aan de wellness na het padellen kan helpen om het lichaam te herstellen, spanning te verminderen, de circulatie te verbeteren en stress te verminderen. Dit kan bijdragen aan een betere prestatie bij het padellen en op werk. Zo krijg je weer een fris en energiek gevoel.

In bijna al onze aangeboden tophotels is er een Welness centrum aanwezig, zo niet dan kunnen wij in overleg een Welness op locatie aanbieden, mogelijkheden te over!

Barcelona

Bali

Bilbao

Dubai

Ibiza

Lissabon

Marbella

Miami

München

Barcelona, zon, zee, strand, sport eten en cultuur.

Bali, de perfecte bestemming voor sportliefhebbers en foodies! Onze prachtige stranden en bergen bieden uitdagende activiteiten, terwijl onze lokale keuken u verrast met haar smaakvolle gerechten

Bilbao biedt een unieke ervaring voor de liefhebbers van zowel sport als eten, met prachtige voetbalstadions zoals San Mamés en de beste traditionele Baskische gerechten zoals pintxos.

Dubai biedt een unieke combinatie van sportfaciliteiten en outdoor activiteiten voor sport en Padel liefhebbers. Van golfbanen tot ski-indoor faciliteiten, van duiken tot desert safari’s, er is voor iedereen iets te beleven

Waar beter dan u teambuilding weekend laten organiseren in Ibiza. Van de moderne hippies in het noorden van het eiland tot weelderige luxe rond Ibiza-stad en natuurlijk de gigantische feestcultuur. 

Padel liefhebbers, cultuur en foodies opgelet! Kom naar Lissabon en ontdek de prachtige stad terwijl u geniet van de vele padelfaciliteiten, verdiep u in de rijke cultuur en proef de heerlijke Portugese keuken

Marbella is de perfecte bestemming voor sportliefhebbers en foodies. Of je nu wilt genieten van een potje padel, een work-out in de buitenlucht of heerlijke gerechten proeven, deze stad biedt het allemaal.

Kom Padelen in de zon en ontdek de sportieve sfeer van Miami, de ultieme netwerk bestemming voor Padel-liefhebbers

München is de perfecte bestemming voor zakenmensen die op zoek zijn naar een unieke teambuilding ervaring, met tal van sportieve activiteiten en trainingen in de prachtige stad

Snel menu
Contact

+31 6 81 15 75 37

Padel & Events

info@padelandevents.com

Socials

Lets connect!

Folow us

Copyright | Padel & Events | All Rights Reserved Copyright