Padel & Events

Lissabon

Wij organiseren luxe padelevents en -reizen voor de zakelijke markt. Van een middag padellen in Maastricht tot een luxe padelreis naar Ibiza: de mogelijkheden zijn eindeloos.

5/5

Padel events in Lissabon

Mogelijk vanaf +10 personen

Waarom padellen in Lissabon?

De prachtige stad Lissabon mag absoluut niet ontbreken als bestemming voor een padelreis. In de mooie Portugese stad is het hele jaar geweldig vertoeven: de lazyness van Cascais op 20 minuten afstand en het bruisende Lissabon, alles dicht bij elkaar Tel daar de typische Portugese architectuur én eetcultuur daar bij op en jij heb een droomlocatie voor een fantastische padelreis te pakken waar teambuilding en netwerken centraal staan

Op 3 uur afstand van Amsterdam staat u, samen met uw collega’s of zakelijke relaties, in een totaal andere wereld – onder de Portugese zon. Het grote aanbod aan luxe hotels in de stad of royale villa’s in de regio Lissabon en Cascais, voorzien jou van alles wat jij maar kunt wensen tijdens deze trip. En ben jij het padellen even zat? Dan neem je een duik in de Atlantische Zee aan de Costa de Lisboa, en ontdek jij het stadshart van Lissabon of gaat lekker eten in Cascais.

Hotel opties

Help & Support

Heb je vragen over het organiseren van een event? Neem contact met ons op. 

+31 6 81 15 75 37

Padel & Events

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Snel menu
Contact

+31 6 81 15 75 37

Padel & Events

info@padelandevents.com

Socials

Lets connect!

Folow us

Copyright | Padel & Events | All Rights Reserved Copyright