Padel & Events

Miami

Wij organiseren luxe padelevents en -reizen voor de zakelijke markt. Van een middag padellen in Maastricht tot een luxe padelreis naar Ibiza: de mogelijkheden zijn eindeloos.

5/5

Padel events in Miami

Mogelijk vanaf +10 personen

Waarom padellen in Miami?

De Padel koorts is in Miami toegeslagen en de eerste internationale toernooien zijn afgelopen jaar georganiseerd. Miami is een bruisende stad, en met zijn prachtige kustlijn, Ocean Drive, de Everglades,  en vele andere bezienswaardigheden een absolute must om er 1 x heen te gaan.

Op 9 uur vliegen van Amsterdam sta jij, samen met jouw collega’s of zakelijke relaties, in een totaal andere wereld – onder de Neon Lights van Oceandrive kun jij na de padel training nippen aan een Cubaanse cocktail. Het aanbod aan luxe hotels zoals het 1 Hotel in South Beach en The Setai in Miami Beach zijn een lust voor het oog, of logeer in een van de prachtige water villa’s met boot uiteraard voor de deur.  Maimi voorziet jou van alles wat jij maar kunt wensen tijdens deze trip. En ben jij het padellen even zat? Dan neem jij een duik in de Stille Oceaan, ontdek jij Ocean Drive of het hippe Wynwood district.

Hotel opties

Help & Support

Heb je vragen over het organiseren van een event? Neem contact met ons op. 

+31 6 81 15 75 37

Padel & Events

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Snel menu
Contact

+31 6 81 15 75 37

Padel & Events

info@padelandevents.com

Socials

Lets connect!

Folow us

Copyright | Padel & Events | All Rights Reserved Copyright