Padel & Events

Barcelona

Wij organiseren luxe padelevents en -reizen voor de zakelijke markt. Van een middag padellen in Maastricht tot een luxe padelreis naar Ibiza: de mogelijkheden zijn eindeloos.

5/5

Padel events in Barcelona

Mogelijk vanaf +10 personen

Waarom padellen in Barcelona?

Wereldstad Barcelona mag niet ontbreken als bestemming voor een Padelreis en netwerk weekend.  De indrukwekkende Spaanse stad heeft alles waar je naar kan verlangen: de spanning van de stad en de ontspannenheid van een badplaats. Tel daar de typische Spaanse architectuur én eetcultuur bij op en jij heb een droomlocatie voor een fantastische Padelreis te pakken.

Binnen twee uur vliegen sta jij, samen met jouw collega’s of zakelijke relaties, in een totaal andere wereld – onder de Spaanse zon. Het aanbod aan luxe hotels zoals het Arts Hotel, WHotel, en The Serras Hotel in de stad, of een royale villa in de regio Barcelona, wij voorzien jou van alles wat jij maar kunt wensen tijdens deze trip, zelfs reserveringen in de beste restaurants, en eventueel een VIP tafel in een van de bekende clubs. En ben jij het padellen even zat? Dan neem jij een duik in de Middellandse Zee aan de Costa del Maresme, ontdek jij het stadshart van Barcelona of trek met jouw team de bergen in. In Barca kan alles.

Hotel opties

Help & Support

Heb je vragen over het organiseren van een event? Neem contact met ons op. 

+31 6 81 15 75 37

Padel & Events

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Snel menu
Contact

+31 6 81 15 75 37

Padel & Events

info@padelandevents.com

Socials

Lets connect!

Folow us

Copyright | Padel & Events | All Rights Reserved Copyright