Padel & Events

Demo reis

Wij organiseren luxe padelevents en -reizen voor de zakelijke markt. Van een middag padellen in Maastricht tot een luxe padelreis naar Ibiza: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor iedereen toegangkelijk

Op deze pagina hebben we een demo-reis uitgelicht van een reis naar Barcelona. Iedere reis is natuurlijk uniek en kunnen wij geheel naar jullie wensen verzorgen. Van kleine padel evenementen in Amsterdam tot aan reizen buiten Nederland. Bij Padel & Events is alles mogelijk. 

En het leukste is dat je geen ervaring in paddelen nodig hoeft te hebben. Van beginners tot gevorderde, er is voor iedereen ruimte voor plezier en verbinding. 

Samen met jouw team of relaties ga jij op reis naar een luxe bestemming waar niet alleen alle ruimte is voor zakelijke ontwikkeling, maar waar je ook op een sportieve manier met elkaar kunt verbinden. Jouw reis begint bij Padel & Events. 

Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van de luxe, het verrukkelijke eten, de aangename activiteiten én natuurlijk in actie komen op de padelbaan. Wij verzorgen de rest.

Demo reis- Barcelona

2023-01-06
Klaar om te vliegen

Het begin van een luxe padel reis start op Schiphol. Daar verzamelen jij en jouw zakelijke relaties zich met elkaar. Eenmaal door de douane, staat jullie reis bijna op het punt van beginnen!

timeline img
2023-01-06
VIP vervoer en hotel check-in!

Eenmaal aangekomen op het vliegveld van Barcelona zorgen wij dat jullie VIP-vervoer klaar staat om jullie naar het W hotel te brengen.

timeline img
2023-01-06
Padel training

Nadat jullie zijn ingecheckt in het hotel is het tijd om te padellen! We vervoeren jullie naar de padelclub en daar staat onze padel trainer klaar om jullie op te vangen.

timeline img
2023-01-06
Ontspannen

Na een heerlijk potje padellen vervoeren we jullie terug naar jullie hotel. Er is dan tijd vrij gepland om wellicht de stad te verkennen of om even op jullie eigen gemak te ontspannen bij het zwembad of hotelkamer.

timeline img
2023-01-06
Uiteten

Nadat jullie jezelf hebben klaar gemaakt en heerlijk hebben genoten van de rust en stad is het tijd voor het avond diner. Ook hier zorgen we weer dat het vervoer voor jullie klaar staat om jullie naar het restaurant te brengen. Daarna brengen we jullie weer naar jullie hotel.

timeline img
2023-01-07
Dag twee! Game time...

Op dag twee beginnen jullie in de ochtend met een padel training en lunchen jullie bij de padelclub. Na de lunch is het tijd voor een padelwedstrijd en speel jij samen tegen je andere zakelijke relaties met wie je op reis bent. Wie gaat er winnen?

timeline img
2023-01-07
After the game

Na de padelwedstrijd is er weer tijd voor ontspanning en kunnen jullie de stad verkennen, heerlijk naar het strand of hotel.

timeline img
2023-01-07
Wedstrijd en uiteten

In de avond gaan jullie de sterren van FC Barcelona bewonderen in het Nou Camp stadion. Nadat de wedstrijd is afgelopen worden jullie vervoerd naar een restaurant waar jullie kunnen napraten over de wedstrijd en kunnen genieten van een heerlijk avond diner.

timeline img
2023-01-08
Laatste dag

Jullie laatste dag begint met een heerlijk ontbijt. Na het ontbijt worden jullie opgehaald en gaan jullie naar de padelclub. Er wordt dan onderling padeltoernooi gespeeld volgens de echte padelregels. Na het toernooi vervoeren we jullie naar het hotel.

timeline img
2023-01-08
Brunch en terugvlucht

In de middag is het tijd voor een afscheidsbrunch en zorgen we dat jullie op tijd voor vertrek weer op het vliegveld zijn. Jullie vliegen vanaf Barcelona Airport terug naar Amsterdam Schiphol.

timeline img

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Snel menu
Contact

+31 6 81 15 75 37

Padel & Events

info@padelandevents.com

Socials

Lets connect!

Folow us

Copyright | Padel & Events | All Rights Reserved Copyright