Padel & Events

Bilbao

Wij organiseren luxe padelevents en -reizen voor de zakelijke markt. Van een middag padellen in Maastricht tot een luxe padelreis naar Ibiza: de mogelijkheden zijn eindeloos.

5/5

Padel events in Bilbao

Mogelijk vanaf +10 personen

Waarom padellen in Bilbao?

Culinaire wereldstad Bilbao mag niet ontbreken als bestemming voor een padelreis. De indrukwekkende Spaanse stad heeft alles waar je naar kan verlangen: de spanning van de stad en de ontspannenheid van een typische Spaanse stad Tel daar de typische Spaanse architectuur én natuurlijk de fantastische eetcultuur bij op en jij heb een droomlocatie voor een fantastische padelreis te pakken. De vele Padel locaties zijn een unicum.

Binnen twee uur vliegen sta jij in Bilbao samen met jouw collega’s of zakelijke relaties, in een totaal andere wereld – onder de Spaanse zon in de Spaanse heuvels. Het aanbod aan luxe hotels in Bilbao zoals Tayko Hotel, en Miro hotels of royale villa’s in de heuvels van de regio Bilbao, voorzien jou van alles wat jij maar kunt wensen tijdens deze trip. En ben jij het padellen even zat? Dan ga jij fantastisch eten in een van de toprestaurants van Bilbao. (Baskenland heeft de hoogste concentratie sterren restaurants van de wereld) en door ons uitgebreide netwerk kunnen wij bijna overal voor reservering.

Hotel opties

Help & Support

Heb je vragen over het organiseren van een event? Neem contact met ons op. 

+31 6 81 15 75 37

Padel & Events

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Snel menu
Contact

+31 6 81 15 75 37

Padel & Events

info@padelandevents.com

Socials

Lets connect!

Folow us

Copyright | Padel & Events | All Rights Reserved Copyright