Padel & Events

Gastsprekers

Bij een teambuilding event of netwerkreis is het mogelijk om eventuele gastsprekers een motivatie training te geven en of een teambuilding meeting te houden. Wij kunnen op iedere locatie motivatie sprekers laten komen, hoe leuk is het als een topsporter of een zwaargewicht uit het bedrijfsleven of politiek een mooi en leerzaam uur voor u kunt invullen. Meer informatie op aanvraag !

Gastsprekers

Tijdens het organiseren van een evenement richten wij ons niet alleen op het padellen. Maar zo bieden wij ook de mogelijkheid om verschillende gastsprekers in te huren. Een gastspreker kan verschillende voordelen bieden voor jouw bedrijf waaronder:

  1. Inspiratie en motivatie: Een goede gastspreker kan inspirerende verhalen delen over zijn of haar eigen ervaringen en successen, wat kan bijdragen aan de motivatie en inspiratie van het team.

  2. Nieuwe inzichten en perspectieven: Gastsprekers kunnen een frisse kijk bieden op onderwerpen waar het bedrijf mee te maken heeft, of nieuwe inzichten en perspectieven delen op gebieden zoals leiderschap, innovatie of teambuilding.

  3. Kennisoverdracht: Gastsprekers kunnen specifieke kennis of vaardigheden delen die relevant zijn voor het bedrijf en haar medewerkers, bijvoorbeeld op het gebied van technologie, marketing of communicatie.

  4. Teamversterking: Het inhuren van een gastspreker kan bijdragen aan een gevoel van teamverband en gemeenschappelijk doel onder de medewerkers. Samen luisteren en leren van een inspirerende spreker kan een positieve invloed hebben op de teamdynamiek en samenwerking.

Kortom, het inhuren van een gastspreker kan het teamverband versterken en waardevol zijn voor jouw bedrijf. Door nieuwe inzichten en inspiratie te bieden, kan dit bijdragen aan de motivatie, kennis en vaardigheden van het team en uiteindelijk bijdragen aan het succes van het bedrijf. Neem contact met ons voor het bespreken van de mogelijkheden.

Barcelona

Bali

Bilbao

Dubai

Ibiza

Lissabon

Marbella

Miami

München

Barcelona, zon, zee, strand, sport eten en cultuur.

Bali, de perfecte bestemming voor sportliefhebbers en foodies! Onze prachtige stranden en bergen bieden uitdagende activiteiten, terwijl onze lokale keuken u verrast met haar smaakvolle gerechten

Bilbao biedt een unieke ervaring voor de liefhebbers van zowel sport als eten, met prachtige voetbalstadions zoals San Mamés en de beste traditionele Baskische gerechten zoals pintxos.

Dubai biedt een unieke combinatie van sportfaciliteiten en outdoor activiteiten voor sport en Padel liefhebbers. Van golfbanen tot ski-indoor faciliteiten, van duiken tot desert safari’s, er is voor iedereen iets te beleven

Waar beter dan u teambuilding weekend laten organiseren in Ibiza. Van de moderne hippies in het noorden van het eiland tot weelderige luxe rond Ibiza-stad en natuurlijk de gigantische feestcultuur. 

Padel liefhebbers, cultuur en foodies opgelet! Kom naar Lissabon en ontdek de prachtige stad terwijl u geniet van de vele padelfaciliteiten, verdiep u in de rijke cultuur en proef de heerlijke Portugese keuken

Marbella is de perfecte bestemming voor sportliefhebbers en foodies. Of je nu wilt genieten van een potje padel, een work-out in de buitenlucht of heerlijke gerechten proeven, deze stad biedt het allemaal.

Kom Padelen in de zon en ontdek de sportieve sfeer van Miami, de ultieme netwerk bestemming voor Padel-liefhebbers

München is de perfecte bestemming voor zakenmensen die op zoek zijn naar een unieke teambuilding ervaring, met tal van sportieve activiteiten en trainingen in de prachtige stad

Snel menu
Contact

+31 6 81 15 75 37

Padel & Events

info@padelandevents.com

Socials

Lets connect!

Folow us

Copyright | Padel & Events | All Rights Reserved Copyright